Hallo, ik ben Tineke en sinds 1995 werkzaam als massagetherapeut in mijn eigen praktijk. Mensen weer een stukje op weg mogen helpen en met een goed gevoel de deur zien uitgaan, geeft mij altijd veel voldoening.

Toen ik jaren geleden een klankschaalmeditatie heb mogen meemaken, werd ik meteen geraakt door de bijzondere klanken. Het werd mijn wens om ooit een klankschaal aan te schaffen en dat gebeurde dan ook. Bij mijn zoektocht naar meer, kwam ik bij Iwan uit. Bij Iwan ging de grote klankschaalwereld voor mij open. De Deep Sound Massage opleiding werd een logisch gevolg.

Ondertussen geef ik vol passie en enthousiasme klankschaalmassages en klankschaalconcerten aan mijn clienten. De helende werking van de klankschalen is magisch en stimuleert het zelfherstellend vermogen van zowel mens als dier. Na een behandeling sta je letterlijk weer beter in je eigen kracht.

Nieuwsgierig geworden wat een klankschaalmassage of klankschaalconcert voor jou kan betekenen? Laat het me weten en wellicht zien we elkaar snel.

Scroll naar boven