Klankschaalmassage werkt op verschillende manieren. De klanken werken ontspannend op de mind en hierdoor ben je in staat om de allerdaagse dingen gemakkelijker los te laten. De trilling van de klanken werken ontspannend op je spieren, waardoor pijnklachten kunnen verdwijnen. De trilling die de klankschalen teweegbrengen stimuleren de bloedsomloop en je energiebanen. Alles bestaat uit trilling, dit is inmiddels wetenschappelijk vastgesteld. Dus de trilling van een klankschaalmassage is niet raar of zweverig.

Je hebt twee verschillende soorten klankschalen. De eerste is voor de meeste mensen de bekendste, namelijk muziekklankschalen. De tweede soort klankschaal noemen we de helende schalen, of ook wel professionele klankschalen. Deze hebben een voelbaar diepere trilling en werken daardoor helend. Deze schalen worden op en rond het lichaam geplaatst. De trilling werkt diep door in het lichaam. Door de energiestroom weer op gang te brengen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken, gaat het lichaam in genezing.

Bij welke klachten kunnen de klankschalen ingezet worden? Stress gerelateerde klachten, rug- nek en schouderklachten, restless legs, krampen, vermoeidheid, slapeloosheid en wellicht is dit rijtje nog met meerdere klachten aan te vullen.

Scroll naar boven